petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tradicija ukazuje na goleadu, a kladionice očekuju nešto “tvrđi“ susret

U noći između nedelje i ponedeljka, tačnije od 2 sata i 6 minuta, odigraće se utakmica 12. kola meksičke Lige MX u kojoj će se sastati Santos Laguna i Club Leon.

Santos Laguna nakon 11 odigranih kola zauzima 3. mesto na tabeli s obzirom da je od početka sezone osvojila 21 poen, ostvarvši 6 pobeda, 3 remija i 2 poraza.

Club Leon se u ovom trenutku nalazi na 16. poziciji i na svom kontu ima svega 11 osvojenih bodova. Na prethodnih 11 utakmica ovaj tim je zabeležio 3 pobede, 2 remija, kao i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Santos Laguna – Club Leon (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe mogu da se pohvale efikasnim napadom, posebno kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama. Na poslednjih 8 susreta Santos Lagune i Club Leona imali smo priliku da vidimo čak 31 pogodak, što nam daje prosek od skoro 4 gola po jednom meču.

Samim tim ne čudi činjenica da je tip “3+“ (2,05) bio dobitan na svakoj od tih osam utakmica, a interesantno je da smo “GG“ (1,75) i “GG3+“ (2,40) mogli da vidimo čak 6 od 8 puta. Koliko pogodaka će Meksikanci postići na ovom susretu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje