petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Transfer Ronalda u januaru bez odštete?

Manchester United i Cristiano Ronaldo jedva čekaju kraj njihove druge suradnje. Veteranski (37) superstar se u leto prošle godine vratio u klub u kojem se proslavio, ali za razliku od njegove prve etape na Old Traffordu, ova je debakl. Erik ten Hag, koji je letos preuzeo United, vremešnu zvezdu je pretvorio u rezervu.

Od 11 prvenstvenih nastupa ove sezone Ronaldo je samo 3 igrao kao starter, a u 2 poslednja derbija, protiv Cityja i Tottenhama nije ni ulazio u igru. Potonji meč propustio je igrati svojevoljno. Portugalac je pre kraja meča otišao u svlačionicu i to nakon što je odbio ući u igru kao rezerva. Odmah zatim otišao je i sa stadiona te nije slavio pobedu sa saigračima. Tim potezima izazvao je ogorčenje navijača Uniteda i fudbalskih stručnjaka.

Ronaldo je i sam ogorčen, a ovako je reagovao jer je jedan od najboljih fudbalera u istoriji povratkom u klub u kojem se proslavio očekivao da će biti glavna zvezda. Menadžer je pak nakon ovog ispada izbacio Ronalda iz ekipe i on nije igrao derbi sa Chelsea (1:1).

Daily Mail piše da je Ronaldo dobio neočekivani izlaz iz mančesterske noćne more i to već u januaru. Todd Boehly – novi vlasnik Chelsea jako želi dovesti Ronalda, a pri tome mu pomaže što je u sjajnim odnosima s Jorgeom Mendesom, „superagentom“ koji zastupa igrača. Boehly je Ronalda hteo dovesti i letos, kada je Mendes naveliko nudio najslavnijeg klijenta, ali ga nije želio Thomas Tuchel.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje