subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tripl iz Engleskih ,,seoskih“ liga za večeras!

Danas su na programu i mečevim nižih enleskih liga, šestog i sedmog ranga takmičenja, a mi smo se opredelili za tri meča na kojima očekujemo golove.

20:45 Telford Junajted – Spenimor Taun (Engelska 6 liga Sever): Duel dva tima sa različitim ambicijama, naime ekipa Telforda se grčevito bori za opstanak, dok su gosti bezbrižni u sredini i mogu da igraju dosta rasterećeno. Uz to na mečevim Telforda prosečno pada 3,24 gola po meču kada su domaćini, dok je prosek golova na mečevima Spenimor Tauna 3,47 što je treći skor u ligi, na gostovanjima je taj prosek još veći i iznosi 3,78 golova po meču.

PREDLOG: 3+ (kvota 1,68)


20:45 Brajtingsli Ridžent – Bilerikej Taun (Engleska 7 liga – Istok): Dva tima koja igraju izrazito napadački i na čijim mečevima uvek ima golova, oni su peti i šesti tim lige sa najefikasnijim mečevima, a prosek golova na njihovim mečevima je Brajtingsli Ridžent 3,45, Bilerikerj Taun 3,49. Čak 30 od 40 mečeva Brajtingsli Ridženta je bilo 3+, dok je ekipa Bilerikej Tauna odigrala 25 od 37 utakmica sa tri ili više gola na njima.

PREDLOG: 3+ (kvota 1,40)


20:45 St.Neots Taun – St.Ajvs Taun (Engleska 7 liga – Jug): Još jedan duel gde mi večeras očekujemo golove, St.Neots je tim koji odavno obezbedio opstanak i sada igra rasterećeno, na njihovim mečevima pada prosečeno 3,36 gola po meču, dok je taj skor na domaćem terenu 3,84 gola po meču. St. Ajvs je nešto lošije plasiran, ali takođe ne mora da brine za opstanak, oni igraju mečeve sa prosečeno 3,59 gola po meču, a na gostovanjima ih bude 3,70, čak 80% gostovanja ovog tima završena su sa tri ili više gola.

PREDLOG : 3+ (kvota 1,50)


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje