petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Važan meč za oba tima ukoliko želi u nastavak takmičenja!

Od 00:15 na programu je meč Grupa 2 – Južnoameričke Lige šampiona (Kopa Libertadores), a sastaju se ekipe čilenaskog Kolo Koloa i ekvadorskog Delfina, u pitanju je meč 3.kola ove grupe.

Navijači Kolo Koloa, velikog kluba iz Čilea postali su dosta nestrpljivi jer se na uspeh njihvog tima u međunarodnim okvirima čeka 20 godina, a posle poraza u prvom kolu na svom stadionu od Atletiko Nacionala 0:1, čilo se da će se ponoviti još jedan neupešna godina, međutim u drugom kolu, tim je odigrao nerešeno na teškom gostovanju u Boliviji 1:1 i tako zadržao šanse za nastavak takmičenja. Iskustvo tima u kojem igra nekoliko bivših i sadašnjih reprezentativaca Čilea, trebalo bi da u presudnim mečevima donesu prevagu na stranu Kolo Koloa. Sa jednim bodom iz dva meča, danas imaju imperativ pobede protiv ekvadorskog tima.

Delifin je posle remija u prvom kolu na domaćem terenu protiv Bolivara 1:1, teško poražen u Kolumbiji na gostovanju kod Atletiko Nacionala 4:0, a u tom meču se pokazalo da ovaj tim nije dorastao ovako ozbiljno takmičenju. Međutim ni u domaćim okvirima Delfinu ove sezone ne cvetaju ruže, a u poslednjih 10 mečeva u okviru svih takmičenja, slavili su samo jednom.

Domaći tim će morati da napadne od prvog minuta nošen frenetičnom podrškom svojih sjajnih navijača sa tribina, problemi koje imaju sa realizacijom govore u prilog tome da ovo neće biti naročito efikasan meč, ali mi smatramo da će domaćin uspeti da savlada golmana gosta makar jednom.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1 (kvota 1,40)  PREDLOG 2: 1&0-3 gola (kvota 1,85)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje