sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Troicki ispao u Budimpešti, Lajović i Karlović završili takmičenje u Barseloni

Srpski teniser Viktor Troicki nastavio je sa jako lošim partijama ove sezone. On je u prvom kolu turnira u Budimpešti poražen od Nemca Maksimilijana Marterera rezultatom 2:1, po setovima 3:6 6:4 6:4. Poveo je Troicki sa 1:0, ali po ko zna koji put kada je ulazio u crnu seriju veoma teško je izlazio iz nje. Ovo mu je šesti uzastopni poraz, a samo na turniru u Sofiji je uspeo da veže dve pobede. Njegov skor ove sezone iznosi 4 pobede i 10 poraza, i ako ovako bude nastavio Troicki će vrlo brzo  ispasti iz top 100.

Ni njegov prijatelj ujedno i saigrač iz Dejvis kup reprezentacije Dušan Lajović nije prošao najbolje danas. On je posle velike borbe poražen u drugom kolu turnira u Barseloni od domaćeg igrača Felisijana Lopeza rezultatom 2:1. Ne boli toliko poraz, koliko boli to što Lajović gubi maltene dobijane mečeve, ili mečeve koji zavise uglavnom od njega. Felisijano je ovo dobio na čisto iskustvo i tako povećao na 3:1 kada su međusobni dueli u pitanju.

Veteran Ivo Karlović nije uspeo da izbaci još jednog Španca u Barseloni. Po njega je bio koban Roberto Bautisa Agut rezultatom 2:1, po setovima 6:7 (4:7) 6:2 6:4. Karlović je u njegovom stilu uspeo da dobije prvi set kroz taj brejk, ali u nastavku meča došlo je do pada na fizičkom planu što je Agut znalački znao da iskoristi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje