subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Turski niželigaši bi mogli da budu neefikasni peti put uzastopno!

Anadolu Selcukspor će da ugosti Bugsasspor danas od 11:30 po našem vremenu u okviru 16. kola turske lige po imenu „Spor Toto 2. Lig White Group“, a utakmica bi mogla da bude neefikasna.

Ove dve ekipe su se u svojoj istoriji sastale svega 4 puta, a na sva 4 susreta mogli smo da naplatimo igre „0-2“, dok smo tip „0-1“ i „NG“ naplatili na 3 od ta 4 susreta.

U ovom trenutku ne postoje kvote na sve pomenute tipove, a kvota za tip „0-2“ iznosi sasvim solidnih i pristojnih 1,70. Ukoliko vas zanima koliki je prosek golova ove dve ekipe u okviru prvenstva, na utakmicama današnjeg domaćina viđamo 2,7 golova po susretu, dok na utakmicama gosta viđamo isto toliko, te ovi podaci i ne idu mnogo u prilog pomenutoj kratkoj analizi. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Kladionica MaxBet ovaj par nema u ponudi, kao ni ovo prvenstvo.

10.04.16 TFF Bugsasspor Anadolu Selcukspor 1 : 0
29.11.15 TFF Anadolu Selcukspor Bugsasspor 1 : 0
12.02.12 TFF Anadolu Selcukspor Bugsasspor 1 : 1
25.09.11 TFF Bugsasspor Anadolu Selcukspor 1 : 0

Za više h2h nizova, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

2 Komentari

  1. To sto si ti izneo je bilo mnogo davno , sada oni igraju sa dosta golova i sve ispod 3+ nebi trebalo bacati pare ! ovo su rezultati u proteklih mesec dana :

    Anadolu Selcukspor :

    Anadolu Sel… – Bandirmaspor 4:2
    Silivrispor – Anadolu Sel… 1:2
    Kirklarelis… – Anadolu Sel… 4:1

    Bugsasspor :
    Bugsasspor – Fatih Karag… 2:1
    Altay Izmir – Bugsasspor 3:3
    Bugsasspor – Nazilli Bld… 2:0
    Sanliurfasp… – Bugsasspor 2:1

    • Slažemo se, rubrika se zove H2H (Head 2 Head), što samim tim znači da ovde izlažemo isključivo statističke podatke vezane za međusobne susrete, a ne formu obe ekipe. Sve u svemu, nadamo se da ste igrali na golove.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje