petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U boljoj su formi, a i “leži“ im ovaj protivnik!

Ove subote, sa početkom od 20 sati i 45 minuta, na programu je utakmica 24. kola belgijske 1B Pro League u kojoj će se sastati Lierse i Lommel.

Lierse na ovaj meč stiže kao pretposlednji, 7. tim na tabeli jer je od početka sezone osvojio samo 14 poena, ostvarivši 4 pobede, 2 remija i čak 17 poraza.

Lommel se, sa druge strane, nalazi na 3. poziciji sa ukupno 37 osvojenih bodova, dok na svom kontu ima skor od 11 pobeda, 4 remija i 8 poraza.

Međusobne utakmice: Lierse K. – Lommel SK (www.flashscore.com)

Pored toga što je u mnogo boljoj formi u odnosu na svog današnjeg rivala gostujući tim će na ovoj utakmici imati i određenu prednost u vidu tradicije. Naime, Lommel je uspeo da savlada Lierse na svakoj od poslednjih 6 ligaških utakmica, odnosno na svakom zvaničnom meču koji su odigrali, ne računajući prijateljske. Takođe, Lommel je svih 6 puta postigao i bar 2 gola.

Za nastavak navedenog niza i novi trijumf favorizovanog Lommela nudi se kvota 1,75, dok se miks sa golovima “2&G2+“ plaća kvotom 1,95. Ovde vredi pokušati i sa opkladama na golove kojih je bilo u velikoj meri, pogotovo na poslednjih 5 susreta. Tip “GG3+“ se plaća kvotom 1,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje