utorak, 28. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

U polufinalnom meču, Cork City je favorit!

Shamrock Rovers i Cork City odmeriće snage večeras od 20 časova po našem vremenu u okviru drugog polufinalnog meča irskog Liga kupa, a kratak tekst o prvom meču, tačnije susretu između Galway-a i Dundalk-a možete pronaći na sledećem linku.

Kada su u pitanju ova dva rivala, treba da znate da je Cork City slavio na poslednja 4 susreta protiv Shamrock Rovers-a, a da je kvota na pobedu Cork-a trenutno 2,45 u kladionici MaxBet. Uz to, na svakom meču viđeno je makar 2 gola, te je kvota za tip „2&G2+“ u istoj kladionici čak 3,40. Za sve koji ne znaju, Cork City trenutno zauzima 1. poziciju u šampionatu i na dobrom je putu da dođe do titule, a može se reći da je svojom igrom ove sezone oduševio mnoge pratioce ove interesantne lige.

Treba pomenuti da je Shamrock poražen na 6 od poslednjih 7 utakmica, te je evidentno da irski klub u ovom trenutku nije u najboljoj mogućoj formi, te postoji mogućnost da Cork City to bez mnogo problema i iskoristi.

26.05.17 PD Cork City Shamrock Rovers 4 : 1
17.03.17 PD Shamrock Rovers Cork City 1 : 2
16.09.16 PD Cork City Shamrock Rovers 3 : 0
09.09.16 FAI Shamrock Rovers Cork City 0 : 5

Za više h2h nizova, posetite sledeći link.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje