subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U proseku su postizali 5 golova po meču!

Sa početkom od 9 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 18. kola južnokorejske K League 2 između ekipa Seoul E-Land i Busan IPark.

Seoul na ovu utakmicu stiže kao osmoplasirani tim na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone ostvario 4 pobede, 7 remija i 6 poraza i time došao do 19 bodova.

Busan, sa druge strane, ima 23 poena i skor od 7 pobeda, 2 remija i 7 poraza zbog čega u ovom trenutku zauzima 5. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Seoul E.- Busan (www.flashscore.com)

Interesantan podatak u vezi sa ove dve ekipe jeste to da smo na svakoj od poslednjih 7 međusobnih utakmica videli bar 3 gola, dok su bar 4 gola postigli na čak 6 od navedenih 7 susreta. Sveukupno, njihove mreže su se tokom tog perioda zatresle ukupno 35 puta ili u proseku neverovatnih 5 puta po meču.

Zbog svega gore navedenog, ali i zbog veoma efikasnih partija Busana u poslednjih nekoliko kola, kao logičan izbor se nameće tip “3+“ za koji se nudi kvota 2,00, dok se tip “4+“ plaća fantastičnom kvotom 3,60.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje