petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U proteklih nekoliko godina su bili veoma efikasni!

Sa početkom od 14 sati i 20 minuta na programu je utakmica 23. kola saudijske Division 1 u kojoj će se sastati ekipe Ohod Club i Al-Hazem.

Ohod Club se nakon 22 odigrana kola nalazi na 9. poziciji sa ukupno 31 osvojenim bodom, dok iza sebe ima skor od 8 pobeda, 7 remija i 7 poraza.

Al-Hazem, sa druge strane, ima 56 poena i zauzima 2. mesto na tabeli. U dosadašnjem toku sezone ostvario je čak 18 pobeda, kao i 2 remija i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Ohod – Al-Hazem (www.flashscore.com)

Što se tiče međusobnih okršaja ovih ekipa, možemo da primetimo da su u proteklih nekoliko godina i Ohod Club i Al-Hazem bili veoma raspoloženi za napadački fudbal. Na ukupno 5 susreta, koliko su odigrali između 19. novembra 2016. i 9. novembra 2020. godine, njihove mreže su se zatresle 22 puta, a pritom je svaki put bio prolazan tip “3+“. Za nastavak tog niza i bar 3 gola na meču nudi se kvota 1,80, dok se “GG3+“ plaća kvotom 2,45.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje