četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U prvom meču dana Saudijska Arabija iznenadila Argentinu!

Još jednom je Svetsko prvenstvo pokazalo da ukoliko u svaki meč ne uđete sa 100% i ne pružite maksimum, možete očekivati svašta, selekcija Argentine je to najbolje osetila na svojoj koži jer je poražena 2:1 (0:1) od selekcije Saudijske Arabije.

Prvo poluvreme proteklo je u terenskoj inicijativi Argnetine i pogotku, koji je iz penala postigao Messi u 10. minutu meča, pre toga je imao još jednu dobru šansu na samom početku meča. Usledila su čak tri poništena gola Argentine zbog ofsajda koje su majstorski postvaljali defanzivci ,,zelenih“, taktički rad Herva Renarda se sjajno video na ovom susretu. Početkom drugog dela meča, tj. u 48.minutu Firas Al Buraikan dodao je jako dobar pas do Saleh Al Shehria koji je preciznim udarcem pogodio dalji ugao i doneo nerešen rezultat, da bi hladan tuš za Argentinu usledio posle samo  5 minuta, kada je Al Dawsari još jednom pogodio za konačnih 2:1.

Jedinu šansu za Argentinu do kraja meča propustio je Taglafico koji je u 63. minutu posle odbijene lopte pokušao da savlada golmana Saudijske Arabije, ali je on sjajnom reakcijom sprečio gol. Prvo veliko iznenađenje na šampionatu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje