Advertisement

Nedavno je završena sezona u regionalnoj rukometnoj ligi – SEHA, gde je naslov prvaka odbranio makedonski prvak, RK Vardar.

Ipak, pripreme za sezonu 2019/2020 su već počele, a kao najveća novina u narednoj sezoni predstavljaće učešće kineskog rukometnog kluba – Peking Sport Univerzitet. Ova odluka doneta je na sednici Izvršnog komiteta SEHA lige.

❗HANDBALL WORLD, LISTEN UP❗🔥 SEHA – Gazprom League starts a new handball era by welcoming Beijing University to the League in the 9th season 🙌 Read more on our website 🤳

Gepostet von SEHA – Gazprom League am Freitag, 19. April 2019

 

“Deveta sezona u SEHA ligi će doneti mnogo novina, a jedna od njih je učešće tima Peking Sport Univertitet. Ulazak kineskog kluba obeležiče novo rukometno razdoblje u regiji i SEHA ligi. Cilj nam je da razvijamo regionalni rukomet i donesemo nešto novo, revolucionarno u regiji, čime širimo svoje horizonte, kako u Evropi, tako i van granica Starog kontinenta” rekao je predsednik SEHA lige, Mihajlo Mihajlovski.

Za sada još uvek nije potvrđena informacija u kom gradu bi kineski klub imao svoje “boravište”, odnosno gde bi igrali svoje utakmice kao domaćini.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.