petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

U Vardaru oprezni pred revanš

Rukometaši Vardara su u prvoj utakmici 1/4-finala Lige Šampiona pobedili na gostovanju ekipu Flensburga (24:26) i tako sa prednošću očekuju revanš utakmicu pred svojim navijačima.

Ipak, trener Vardara, Raul Gonzales i pivotmen „crno-crvenih“, Stojanče Stoilov pozivaju na oprez uoči drugog duela.

„Očekuje nas drugo poluvreme protiv Flensburga. Pobedili smo na prvoj utakmici, ali moramo da budemo oprezni, jer protivnik ima izuzetno jaku ekipu. Pritisak postoji, ali mi želimo da se plasiramo na F4. Pre tri sezone odigrali su izvanredno i eliminisali nas iz četvrtfinala. Moramo da budemo maksimalno fokusirani i da zadržimo protivnika ispod 24 gola na ovom meču“, rekao je Gonzales.

„Prednost od dva pogotka razlike, ne sme da nas opusti. Rukomet je brza igra i sve može da se promeni u kratkom vremenskom periodu. Dugo smo čekali da se plasiramo na F4. Ovo je šansa da to uradimo pred svojim fanovima i nagradimo sami sebe. Treba dobro da se pripremimo i eliminišemo starog dužnika“, poručio je Stoilov.

Utakmica između Vardara i Flensburga na programu je 27. aprila sa početkom od 19h u Sportskom centru „Jane Sandanski“ u Skoplju.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje