petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Umro Mino Rajola, jedan od najboljih menadžera današnjice.

Mino Rajola je danas preminuo, potvrdila je njegova porodica. Ovo se desilo dva danas posle lažne vesti koju su plasirali izvori putem društvenih mreža. On je preminuo u bolnici u Milanu od duge bolesti pluća.

Saopštenje porodice prenosimo u celosti:“U beskrajnoj tuzi obaveštavamo vas da je preminuo najpažljiviji i najneverovatniji Fudbalski Agent koji je postojao.Mino se do kraja borio sa istom snagom sa kojom je sedao za pregovarački sto da brani ineterese svojih igrača. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnima a da to nije ni znao.Mino je dodirnuo toliko života kroz svoju karijeru i ispisao novu istoriju modernog fudbala. Zauvek će nam nedostajati.Minova misija da fudbal učini boljim mestom za igrače će se nastaviti sa istom pasijom.Zahvaljujemo svima na neizmernoj količini podrške koju smo dobili u ovim teškim vremenima i molimo vas da poštujete privatnost porodice i prijatelja u ovim teškim trenucima. Porodica Rajola”.

Rajola je bio menadžer mnogih sjajnih igrača među kojima su Zlatan Ibrahimovića, Romelu Lukaku, Pol Pogba, Erlinga Haland…

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje