ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Uprava kluba ima poverenje u njega

Engleski gigant – Mančester Junajted na svom oficijalnom sajtu je objavio informaciju oko nastavka saradnje sa aktuelnim šefom stručnog štaba – Ole Gunar Solskjerom.

48-godišnji strateg i uprava „Crvenih Đavola“ su parafirali novu saradnju, sve do leta 2024. godine uz opciju produžetka za dodatnih 12 meseci.

 

„Svima su dobro poznata osećanja koja imam prema ovom klubu i drago mi je što sam potpisao novi ugovor. Uzbudljivo vreme je pred Mančester Junajtedom, jer smo stvorili tim sa veoma dobrim odnosom talentovanih i iskusnih igrača željnih uspeha. Imam fantastičan trenerski tim oko sebe i svi smo spremni da učinimo sledeći korak na svom putu. Mančester Junajted želi da osvaja najveće i najbolje trofeje i to je ono čemu svi težimo. Poboljšali smo se, i na terenu i van njega, a to će se nastaviti i u narednim sezonama“, kazao je norveški stručnjak.

Solskjer je krajem decembra 2018. godine preuzeo klupu Mančester Junajteda (nakon prekida saradnje sa Žozeom Murinjom), ali do sada nije osvojio nijedan trofej, te brojni navijači kluba traže njegovu ostavku, jer nisu zadovoljni postignutim rezultatima od njegovog dolaska.

Ipak, uprava kluba novim ugovorom pokazuje da ima poverenje u rad Solskjera, te nam ostaje da vidimo da li će u predstojećoj sezoni uspeti da osvoji neki od trofeja kao trener Mančester Junajteda, što je kao igrač ovog slavnog kluba uspevao skoro svake godine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje