ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 1: Ostali predlozi za klađenje

I za kraj smo ostavili članak u kojem smo izdvojili mečeve na koje treba obratiti pažnju i svakako staviti po koji dinar. Opet napominjemo, ne preterujte sa tiketima, jer ima dosta parova i zaista je teško odabrati one prave. Čeka nas dve nedelje vrhunskog tenisa i biće vremena i prostora za pravilne opklade.

18:30 Džon Izner – Brendon Nakašima 40,5+ 1,70

Prvo kolo donosi američki derbi između Iznera i Nakašime. Ove sezone su igrali dva puta i oba meča su otišla u debeli over. Nema tu mnogo polemike, kada igra Izner igraju se gemovi pa šta bude. Taj brejkovi su sastavni deo njegovih mečeva. Činjenica je da za prolaz ove margine mora pasti bar četiri seta, ali ako neko od ove dvojice dobije sve eventualne taj brejkove onda smo baš maleri.


22:00 Kamil Majčrak – Emil Rosuvori 35,5 + 1,65

Ovaj meč je trebao da bude i onoj rubrici potencijalne mine prvog kola. Majčrak je prošao kvalifikacije kao od šale i daleko od toga da ovde nema šansi. Sjajna serva, sjajan forhend i uslovi mu prijaju. Rosuvori je mlad teniser koji tek treba da napreduje, ali igra dobar tenis u poslednje vreme. Za očekivati je da servis ovde preovlada. Ne verujemo da će bilo ko od ove dvojice dobiti sa maksimalnih 3-0, a ako meč ode u četri seta onda je over sasvim realan.


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje