ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 03-07-2023!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas nas od 22:00 časova očekuje utakmica polufinala poslednje kola grupne faze na Afričkom Kupu Nacija za igrače do 23 godine.

Liverpul iz Montevideao počeo je ovaj ,,među“ deo sezone jako dobro, sa tri pobede i gol razlikom 9:3, oni su ove sezone i predstavnik Urugvaja u Kopa Libertadores takmičenju, gde su uspeli da osvoje 4 boda, ali to nije bilo dovoljno za prolazak dalje posle šest mečeva, tako da su sada potpuno okrenuti domaćim takmičenjima. Aperturu (prvi deo prvenstva), završili su na 6.mestu, sa jako dobrim skorom na domaćem terenu 5-1-1 (15:8).

Sa druge strane Maldonado je tim koji je odigrao solidnu Aperturu, završivši na 8.mestu sa skorom 5-5-5 (18:23), nešto lošije partije u gostima gde su poraženi 5 puta, uz po 2 pobede i remija (9:18). Što se tiče ove Intermedio dela sezone, 2 remija i poraz uz gol razliku 1:5. Danas je pod znakom pitanja nastup najboljeg strelca i veznog igrača tima M. Cantera koji je propustio prošli meč.

Mišljenje urednika: Ekipa Liverpula se potpuno okrenula domaćim takmičenjima, a protiv Maldonada su slavili 3 od 4 poslednja meča na stadionu Liverpula, uz jedan remi, verujemo da su kvalitetniji i da će moći i danas da dođu do pobede po kvoti 1,65.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje