nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 06-07-2023!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas nas od 13:00 časova očekuje Kupa Vijetnama gde se sastaju prvoligaš Binh Dinh i drugoligaš BHTS Quang Nam.

Binh Dinh je jako dobro počeo sezonu u Prvoj ligi, ali je sada došlo do pada u formi, pa su sada na poslednjih šest mečeva pobedili samo 1, uz 3 remija i 2 poraza, samo jednom su uspeli da sačuvaju svoju mrežu i da ne prime gol. Ono što je zanimljivost jeste da danas neće moći da računaju na svoje strance, jer je pravilo da u kup takmičenju igraju samo domaći igrači, što će biti udarac za domaćina koji se upravo na kvalitet stranaca dosta oslanja, pa će faliti defanzivac Marlon Rangel, vezni igrač V. Le, a najveći problem će biti izostanak prvog strelca tima (12 golova na 13 mečeva) – Rafaelsona, kao i nigerijca G. Oseni. Rafaelson je postigao 12 od 14 golova tima.

Gosti su prvi u Drugoj ligi sa 6 pobeda, 3 remija i 1 poraza, postigli su 17, a primili 6 golova. Oni u svom sastavu nemaju strane igrače pa će izvesti najjači tim danas! Oni su u prvom kolu kupu već izbacili jednog prvoligaša.

Mišljenje urednika: Činjenica je da u azijskim ligama strani igrači donose veliku prednost, danas domaćin neće imati na raspolaganju svog ubedljivo najboljeg i najubojitijeg igrača, dok će gosti doći motivisani na ovaj susret pa je vrlo moguće da vidimo zanimljiv duel i možda iznenađnje, naš predlog je igra G1-2 gola (gost daje od 1 do 2 gola) po kvoti 1,55.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje