nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 07-07-2023!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas nas od 20:45 časova očekuje utakmica Premier lige Republike Irske, a sastaju se Drogheda i Shamrock Rovers.

Drogheda je trenutno na 8.mestu sa 6 pobeda, 6 remija i 10 poraza uz gol razliku 22:30. Na domaćem terenu imaju ne tako sjajan skor od 3 po bede, 2 remija i 6 poraza i gol razliku 10:14. U prethodna dva meča na svom terenu sastajali su se protiv jakih timova Dundalka od koga su poraženi 1:2, ali su savladali drugoplasirani St.Patricks 2:1. Za današnji meč će im faliti napadač Leddy (10u/0g/0a) jer je na pozajmici iz Šamroka, a nema ni prvog strelca tima – Freddie Drapera (21u/8g/3a) kome je istekla pozajmica pa se vratio u Linkoln.

Ekipa Šamrok Roversa nalazi se na prvom mestu, ali ono što treba napomenuti jeste činjenica da ih u utorak očekuje duel kvalifikacija za Ligu šampiona protiv islandskog Breidablika pa je pitanje da li će igrači mislima već biti na tom meču i da li će trener domaćina donekle rotirati sastav. Oni van svog stadiona ove sezone imaju skor 6 pobede, 4 remija i 2 poraza uz gol razliku 20:7. Ono što je sigurno, to je da će izostati nekoliko igrača, to su prvi golman tima Alan Mannus (26u/0g/0a), levokrilni napadač Neil Farrugia (34u/2g/3a) i levi bek Trevor Clarke (15u/4g/3a)

Ekipa Šamroka nije savladala Droghedu na šest vezanih mečeva, 2 pobede Droghede i 4 remija. Ono što je zanimljivo to je da ove sezone Drogheda ima pobedu u gostima kod Šamroka 1:2, uz remi na ovom stadionu 1:1.

Mišljenje urednika: Znamo da mečevi pred kvalifikacije za evrokupove umeju da budu nagazna mina, a ovde nam i izostanci kod gosta, potencijalna rotacija tima i međusobni rezultati idu na ruku pa ćemo predložiti igru 1X&0-3 po kvoti 2,80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje