ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 15-06-2023!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas nas od 20:45 čas očekuje utakmica polufinala Lige Nacija gde se sastaju Španija i Italija, meč se igra u Holandiji na stadionu Tventea.

Ekipa Španije zauzela je prvo mesto u grupi sa Portugalom, Švajcarskom i Češkom Republikom, gde su se u poslednjem meču kasnim golom Morate našli u polufinalu takmičenja, u meču pre toga poraženi su od Švajcarske 1:2, pa su ukupnom skoru završili sa 3 pobede, 2 remija i 1 poraz. Može se reći da je poraz na domaćem terenu od Švajcarske i remi sa Češkom nešto što niko nije očekivao, ali takođe da je to sve normalno u procesu sazrevanja jedne od najtalentovanijih selekcija u ovom trenutku.

Italija je propustila Svetsko prvenstvo, a sada će pokušati da iskoristi činjenicu da se našla u polufinalu ovog u početku ne tako poplarnog, a sada već takmičenja koje dosta selekcija želi da osvoji i ponekad ,,ispegla“ loše rezultate u nekom od ,,važnijih“ takmičenja. Italija je završila prva u grupi sa Mađarskom, Engleskom i Nemačkom, gde su ostvarili skor 3 pobede, 2 remija i 1 poraza, a jednu pobedu u gostima zabeležili su protiv Mađarske 0:2, uz remi sa Engleskom 0:0 i porazom od Nemačke 5:2.

Poslednjih šest mečeva ovih rivala videli smo raspon golova od 2 do 3 na meču.

Mišljenje urednika: Dosta sličnosti imamo između ovih selekcija, kada imamo u vidu da ni jedna ni druga selekcija u svojim redovima više nema ,,top zvezde“ pa je samim tim dosta teško prognozirati konačan ishod meča, jer će vrlo verovatno trenutak inspiracije ili greške kod nekog od rivala rešiti ovaj meč, po nama ovo je idealan meč za igru VG2 (pada više golova u drugom delu igre), a takođe možete pokušati i sa igrom 2-3 gola na meču po kvoti 2,00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje