četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 25-07-2022!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Večeras će se od 19:00 u okviru Danske Super lige, sastati ekipa Horsens i Lyngby.

Ekipa Horsensa odlično je otvorila novu sezonu i slavila na najtežem gostovanju u ligi protiv favorizovanog FC Kopenhagena 0:1, iako je njihov rival dominirao u posedu sa čak 72% poseda, uz mnogo više udaraca na gol Horsensa, koji je uspeo da uputi dva udarca oba u okvir gola, od kojih je zambijac Musonda jedan pretvorio u gol. Mešavina afričkih i domaćih igrača doprinosi da Horsens igra izuzetno agresivno i uvek na ivici faula, pa je i to jedan od razloga za veliku pobedu.

Izostanci: nema bitnih izostanaka u timu Horsensa za danas.

Ekipa Lyngby-a je baš kao i njihov današnji rival Horsens stigao u ligu posle odličnih izdanja u drugom rangu takmičenja. U prvom kolu odigrali su 2:2 protiv Silkeborga i pokazali da će se vrlo brzo prilagoditi ritmu Super lige, problem predstvalja izostanak najboljeg strelca tima iz prošle sezone Frederik Gytkjaera koji neće biti dostupan ni danas, ali je stigla zamena u vidu Mathiasa Kristansena prvog strelca Druge lige Danske sa 20 golova i 8 asistencija prošle sezone, a već na debiju u prvom kolu postigao je gol. Trener ovog tima je na konferenciji istakao zadovoljstvo dolaskom Kristansena, kao i činjenicu da je teško igrati protiv agresivnog Horsensa, ali da će tim to morati da prihvati ako želi rezultat u ovom meču.

Izostanci: Andreas Bjeland (1u/0g/0a) pojačanje iz FC Kopenhagena u odbrani, Frederik Gytkjaera (19u/12g/3a napad) prošle sezone prvi strelac tima

Prethodni dueli ovih timova završavani su često sa dosta golova, a čak 11 od 12 prethodnih mečeva prolazila je igra GG, prošle sezone tri od četiri meča zavrešna su rezultatom 2:1, a svaki put je slavio Horsens, uz jednu minimalnu pobedu Lyngby-a 1:0.

Mišljenje: Oćekujemo jedan zanimljiv meč, gde će po nama napadači oba tima biti precizni najmanje po jednom, Musonda, Tenstedt i Jacobsen sa jedne strane, Kristensena, Kastrupa sa druge strane garantuju da imamo strelce, pa je naš predlog igra GG po kvoti 1,70!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje