subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 30-06-2023!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas nas od 22:00 časova očekuje utakmica polufinala poslednje kola grupne faze na Afričkom Kupu Nacija za igrače do 23 godine.

Kongo je do sada pokazao možda uz Gabon i najmanje na čitavom prvenstvu, iako su u oba meča koji su igrali izgubili postizali golove, u prvom susretu poraz od Gane 3:2, iako su do nadoknade vremena gubili 3:0, uspeli su da sa dva brza gola dođu do manje ubedljivog poraza, dok su u drugom meču poraženi od Gvineje 1:3. Tim je miks igrača iz domaće lige i svega nekoliko internacionalaca koji igraju u Gruziji, Albaniji i Kamerunu, pa su ovakvi rezultati donekle i očekivani.

U ovom meču su bez prvog golmana tima Foutou-a koji je suspendovan, kao i Julio Ngandzimi.

Ekipa Maroka je domaćin ovog šampionata i dok se u prvom meču dosta mučio sa Gvinejom i tek posle dva penala došao do preokrata i pobedio 2:1 i to golom u osmom minutu nadoknade, protiv Gane su igrači Maroka pokazali svu lepršavost svog talenta i demolirali su ih sa 5:1, deluje da će i seniorska selekcija iz ovog tima moći da izvuče korist i da ima dosta zanimljih igrača, poput golmana Bellarouccha iz Strazbura, Saibari iz PSV-a, potom El Khannouss iz Genka, Ibrahim Salah iz Rena, do sadam možda i najbolji igrač prvenstva Abde Ezzalzouli iz Barselone i mnogi drugi od kojih samo trojica igraju u Maroku, dok ostali svi igraju u evropskim jakim ligama.

Mišljenje urednika: Maroko je već prošao u polufinale i verovatno će ovde izaći kombinovana selekcija, ali i ta kombinovana ima zaista puno kvalitetnih igrača, mnogo jačih od onih koji predstavljaju Kongo, igraju pre svojom publikom i iskreno sumnjam da će kiksirati ovde, pa je naš predlog pobeda Maroka&2+ po kvoti 1,65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje