četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od Vardara pa do Triglava (najave i predlozi)- 10. i 11. mart 2018!

Nastavkom sezona u svim ligama i kod nas se javljaju noviteti, rešili smo da ponovo uvedemo vikend rubriku koja će izlaziti na sajtu petkom ili subotom (u zavisnosti od toga kada počinje prvi meč), a biće posvećena ligama nekadašnje Jugoslavije. Naime, pokušaćemo da iz kola u kolu izvučemo po jedan meč koji iz nekog razloga smatramo dobrim za klađenje (zbog izostanaka, tradicije, forme, saradnje…) i to iz sledećih liga: Super i Prva liga Srbije, 1. i 2. HNL liga Hrvatske, Premier liga BIH, Prva Slovenačka liga, Prva liga Makedonije i Prva liga Crne Gore. Broj parova će varirati od kola do kola, a početkom svih liga, pokušaćemo da po kolu u ovoj rubrici bude šest parova, iz svake zemlje po jedan. Nadamo se da ćemo biti uspešni na vaše i naše zadovljstvo:

U prošlonedeljnom članku pogodili smo dva nedeljna predloga kvota 1,55 i 1,70, dok su nas izneverili parovi iz BiH i Srbije koji su na programu bili u subotu!

Prva liga Crne Gore

Prvi meč iz ove rubrike na programu je u subotu od 14:30, a u Podgorici se sastaju Budućnost i Rudar iz Pljevalja. Budućnost je u nastavku sezone startovala ne baš prema očekivanju svojih navijača odigravši tri puta nerešeno. Uz vodeću Sutjesku najjači su domaćin u ligi sa skorom 8-2-1. Gosti iz Pljevalja su na poraženi na jedinom gostovanju Grblju 0:1, dok su na svom terenu savladali Petrovac i Dečić, generalno na gostovanjima imaju skor 1-4-5 i gol razliku 3:8. Ono što je sigurno je da nas čeka tvrda utakmica u kojoj će domaćin juriti pobedu, prvu u nastavku sezone. PREDLOG: 1X&0-2 gola (kvota 1,78)


Prva liga Slovenija

U Sloveniji smo se odlučiti za susret koji je takođe na programu u subotu od 17 časova, gde domaće Domžale dočekuje tim koji u Sloveniji ima najduži niz bez pobede, ekipu Gorice. Domžale je na početku prolećnog dela šampionata odigralo jedan meč na gostovanju kod As Mah Teka gde su pobedili 0:4, pre toga imali su četri uzastopna meča gde su slavili 1:0. Gosti iz Gorice, su u novom prvenstvu odigrali dva meča poraženi su od Olimpije 0:1 i Celja 0:2, ako se pogleda malo duži period Gorica nije pobedila 6 vezanih mečeva uz samo jedan remi u tom periodu. PREDLOG: 1&0-3 gola (kvota 2,15)


Srbija Super liga

Duel sa srpskih terena koji smo odabrali za vas, na programu je u nedelju od 15 časova, a na Banovom Brdu se sastaju Čukarički i Partizan. Ono što su činjenice pred ovaj meč jeste da je domaći tim na svom terenu u 13 mečeva postigao 25 golova uz 7 primljenih, dok je Partizan sa druge strane u seriji mečeva gde obavezno prima gol, čak vezanih mečeva u svim takmičenjima ovaj tim je primao najmanje jedan gol. Na 5 od poslednjih 6 mečeva ovih timova na terenu Čukaričkog su oba tima postizala najmanje po jedan gol. PREDLOG: GG (kvota 1,85)


Prva Hrvatska nogometna liga

Što se tiče Hrvatske lige, ovog vikenda izbor je pao na meč koji će biti odigran u Splitu, a sastaju se domaći Hajduk i ekipa Istre iz Pule. Domaći tim zaostaje za liderom Dinamom 9 bodova i još uvek se nada da će možda moći da dođe do pozicije broj jedan. Ono što će predstavljati veliki problem Istri u tim nastojanjima jeste veliki broj povreda i izostanaka ofanzivnih igrača u timu, naime jedan od prvih koji je doživeo ozbilju povredu je napadač Futacs važan šraf u igri napada prošle sezone, potom je tim napustio Ohandža koji je pre par nedelja postigao gol za pobedu u derbiju protiv Dinama, da bi i portugalac Hugo Almeida doživeo povredu stopala, uz to u timu zbog povreda nema ni defanzivaca Memole i Carbonieria, kao i standradnog veznog igrača Tudora. Od 4 odigrana meča u prolećnom delu, Hajduk je tri puta pobedio, a tri meča je završeno 0-1 gola. Svaki put je bilo NG, slična priča je i sa mečevima Istre, na tri meča, dva puta od 0-1 gol, svaki put NG. PREDLOG: 0-2 gola (kvota 2,00)


Nadamo se uspešnom vikendu što se tiče fudbala u regionu i da će veliki broj predloženih parova i igara doneti dobitke svakome kome isprati. Podsećamo vas da predlozi predstavljaju mišljenje urednika, da nisu sigurni i da ih igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje