subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Velika nagrada Mađarske – Najava kvalifikacija

Ovog vikenda na programu je trka za Veliku nagradu Mađarske. Malopre se završio treći trening i imali smo šta i da vidimo.

Danas biramo Šarla Leklera, a koga drugog. Monačanin je može se reći apsolvirao trkanje u kvalifikacijama. U dosadašnjem delu sezone osvojio je sedam pol pozicija i sva je prilika da će osvojiti i osmu.

Uslovi u Mađarskoj nisu idealni, ali i pored toga Lekler je najbrži. Aktuelni šampion i vodeći u šampionati Maks Ferštapen je izjavio da bi na suvom i imao šanse da se trka sa Ferarijima, ali po kiši vrlo vrlo teško. Neko ne veruje njegovim rečima, neko veruje, ali rezultati govore svoje.

Šef ekipe Ferarija Matija Binoto pred ovu trku izjavio je da je glavni cilj Ferarija prvo i drugo mesto na trci. Ferari je brzi, ali velike greške prave tokom trke koje maksimalno otežavaju posao njegovim vozačima. No, to nema veze sa kvalifikacijama. Prosto, Lekler je najbrži i vredi okušati se sa njim.

Predlog za klađenje: Lekler pol pozicija 1,80 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Automoto sport nije pogodan za klađenje i na njega se ne ulaže velika svota novca. Igra se iz gušta i da bi praćenje trke bilo uzbudljivije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje