sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas Prvu ligu Srbije – 30. jul 2022.

Kao što je bio slučaj i u ranijim sezonama, i u sezoni 2022/23 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista imao procente pogodaka vredne pažnje. Nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako. U dogovoru sa njim, ime i prezime igrača, kao i klub za koji nastupa, nećemo objavljivati.


IMT- Novi Sad – Derbi odmah na startu prvenstva u prvoj ligi Srbije. Imt-u je malo falilo da uđe direktno u Super ligu prosle godine, igrali su sjajno, napadački na gol više. Verujem da će i ove sezone biti tako. Otišao je Lučić možda i najbolji igrač lige, ali su ostali Radočaj, Alen Stevanović i dovedeni su kvalitetni igrači poput Kokira, Blažića,Vidića i štopera Ćosića. Najavljuju da če se boriti za sam vrh tabele u šta ne sumnjamo. Rezultati na pripremema kažu da su kao i prošle godine igrali otvoreno. Igrali su 1:1 sa Hapoelom, 2:2 sa Radničkim iz Sremske Mitrovice, a 3:1 su pobedili Inđiju…Što se tiče ekipe RFK Novi Sad i od njih očekujem borbu za sam vrh. Ostali su neki iskusni i kvalitetni igrači iz Super lige poput Brane Miloševića, Baneta Jovanovića, a dosli su provereni napadač Vujaklija, Milosavljev iz Inđije koji je bio među najboljim strelcima prošle godine u Prvoj ligi i da ne nabrajamo dalje, ali sasvim dovoljno kvaliteta u ovoj ekipi. I njihovi mečevi su bili otvoreni na pripremema, savladali su Loznicu u generalnoj probi 1:2 u Klupcima između ostalog. Početak je prvenstva neće se niko zaleteti, ali pored ovoliko kvaliteta na obe strane terena očekujem barem po gol u obe mreže. Moj tip GG


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da na taj način obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje