petak, 08. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Veliki haos u klubu kraj Jošanice

Novi Pazar igra jednu od najboljih sezona u poslednjih nekoliko godina. Nalaze se na 6tom mestu na tabeli sa veoma dobrim izgledima da se nađu u plej ofu.

Umesto da se ekipa u miru sprema za nastavak tj za poslednji deo sezone u Pazaru se događa pravi haos.

Sve je počelo jutros kada je grupa navijača fizički napala kapitena kluba golmana Filipa Kljajića.

Nakon tog napada oglasio se prvi čovek kluba Rasim Ljajić koji se izvinio Kljajiću i njegovoj familiji i povukao se iz kluba.

Tu problemima nije kraj. Nakon Ljaljića u klub neće doći ni novi trener Feđa Dudić. Dudić je pre samo par dana potpisao ugovor za Novim Pazarom i danas je trebao da održi prvi trening,ali do njega neće doći.

Nakon nemilih scena koje su se dogodile oglasio se i Dudić:

„Jutros sam krenuo za Novi Pazar zajedno sa svojim pomoćnicima pun volje, želje i entuzijazma da probamo ove godine da izborimo Evropu ili budemo u prilici bar za izalzak do poslednjeg kola, a onda da iduće sezone napravimo ekipu po svom ukusu i idemo ka zacrtanim ciljevima. Međutim, po dolasku na stadion zatekao sam problem koji se desio istog dana, napad na kapitena Filipa Kljajića, posle kojeg je on odlučio da mu je to posljednji dan boravka u Novom Pazaru. Razgovarao sam lično sa njim, ali nisam uspeo da promenim odluku, zbog čega ga u potpunosti razumem, jer u pitanje došla njegova i sigurnost njegove porodice. Nakon toga otišli smo na stadion, gde sam zatekao jednu tišinu u svlačionicu i igrače koji su u strahu da sutra ne dođu i oni u istu situaciju koja se dogodila Filipu. I kroz razgovor sa njima uvideo sam da im je jako teško palo što se dogodilo njihovom kolegi i bili su svi uz njega. Nakon toga dogodio se odlazak i prvog čoveka kluba, gospodina Rasima Ljajića, na čiji sam poziv odlučio da dodjem u klub, jer sam mislio da zajedničkim snagama mozemo da napravimo iskorak i donesmo Pazaru, koji je sigurno fudbalski grad, i njegovim navijačima dosta radosti u budučnosti. Sva atmosfera i ambijent koji su stvoreni oko kluba ne mogu ništa dobro da donesu, niti se u tim uslovima moze normalno raditi i sprovoditi plan. Nažalost, zbog toga sam odlučio da odem i pre nego što sam došao. Žao mi je što do saradnje nije došlo i ovim putem bih se još jednom zahvalio Rasimu Ljajiću i Fikretu Međedoviću na pozivu za rad u klubu, kao i navijačima Novog Pazara, a posebno onima koji su mi slali poruke podrške i dobrodošlice od nedelje, kada je klub objavio da ću preuzeti vođenje ekipe. Vidimo se nekom drugom prilikom!“

Dakle u samo jednom danu Pazar je ostao bez prvog čoveka kluba, novog trenera,ali verovatno i samog kapitena kluba. Videćemo kako će to uticati na tim u nastavku sezone. Biće ovo burna pauza za Pazarce.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje