subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon Dan 8: Predlog za klađenje – Ponedeljak 5. Jul

Startuje i druga nedelja na Vimbldonu. Meč koji je nama zapao za oko odigraće prva teniserka sveta Ešli Barti i šampionka Rolan Garosa Barbora Krejčikova. Prema kladionicama favorit za prolaz u narednu fazu turnira je Ešli Barti, a njena pobeda se plaća kvotom 1,35. Margina za gemove je postavljena na 20,5.

Kao prva igračica sveta Barti svakako mora da slovi za favorita, ali njene igre apsolutno ne potrkrepljuju ovu kvotu. Ona je na Vimbldon došla vidno rovita, jer je na Rolan Garosu predala meč zbog povrede ramena. Pauza između Rolan Garosa i Vimbldona je bila baš kratka, i pitanje je da li se Ešli 100% oporavila.

Njene igre takođe nisu oduševile. Prvo kolo donosi dramu protiv Španjolke Karle Suarez Navaro. Karla se vratila tenisu nakon godinu dana pauze i dobijene bitke protiv raka. Nikada nije važila za dobru igračicu na travi, a sa tom pauzom koju je imala Ešli nikako nije smela sebi da dozvoli da izgubi set.

Drugo kolo donosi Blinkovu. Jedan slobodno možemo reći traljav meč sa revijama brejkova. U takvim okolnostima Barti se dosta bolje snašla. Nešto slično je viđeno i protiv Siniakove. Nekoliko odličnih gemova, ali onda usledi crna serija i tako u krug.

Zajednčka stvar za sva tri meča su oscilacije kojih ove sezone i te kako ima, a na protivnicama je da li će da ih iskoriste, ili ne.

Krejčikova sa druge strane nakon osvojenog Rolan Garosa na Vimbldon dolazi maksimalno rasterećeno. U svojim izjavama je rekla da nema apsolutno nikakvog iskustva igranja na travi u singlu, i da će svaki meč biti uživanje. Pobede izvojevane na Rolan Garosu su joj pomogle da relativno lako stigne do osmine finala.

Ako sagledamo realno neće ovo biti lak zadatak za Barti. Krejčikova nema šta da izgubi i on bi možda mogla da iskoristi to što Barti baš oscilira i ovaj meč odvede u over.

Predlog za klađenje: Više od 19,5 gemova 1,60
Za hrabre: Pobeda Krejčikove 2,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje