petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon WTA: predlozi za 13. jul

Danas su na programu polufinalni mečevi u ženskoj konkurenciji. Posle duela G. Muguruze i M. Ribarikove u 14h i V. Vilijams i J. Konte nakon toga, saznaćemo koje dve takmičarke će odlučivati o trofeju na Vimbldonu. Evo i predloga za danas:

14:00 G. Muguruza – M. Ribarikova HG2 (-4.5) kvota @1.70 (U ovom meču iako je uloga favorita dodeljena Muguruzi nikako Ribarikova nije bez šanse. Pre dve godine je Ribarikova dobila Muguruzu sa 2:0 na travi u jedinom međusobnom meču na ovoj podlozi. Ribarikova je imala težak put, pa je morala da pobedi Nikulesku, 3. igračicu sveta Ka. Pliškovu, Cuarenko, Martić i C. Vandervege, pa se nikako ne sme podceniti).

15:30 V. Vilijams – J. Konta H1 (+1.5) kvota @1.35 (Predlog se odnosi da će Venus Vilijams osvojiti makar jedan set odnosno da neće izgubiti sa 0:2. Duel dve igračice kojima odgovara podloga. Na strani Venus Vilijams biće iskustvo, a na strani Konte domaća publika. Venus Vilijams igra dobar tenis na Vimbldonu i ovde ima ulogu blagog favorita, ali je sigurnije odigrati da će osvojiti makar set).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje