ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

WTA Budimpešta: Najava finala

U finalu turnira u Budimpešti sastaće se Slovakinja Dominika Cibulkova i Belgijanka Alison Van Ujtvank.

Obe su bile furiozne do finala. Cibulkova kao prvi nosilac na turniru je opravdala to zvanje. Do finala je došla bez izgubljenog seta, a redom su padale Fani Stolar, Kirsten Flipkens, Johana Larson i Mona Martel. Koliko je bila dominatna pokazuje i podatak da je do finala izgubila svega 22 gema što prosečno dođe 5,5 gemova po meču, a to je neverovatan podatak za ženski tenis.
Sa druge strane i Belgijanka je bila jako ubedljiva, i kao Cibulkova do finala došla bez izgubljenog seta. Pobeđivala je redom Oušn Dodin, Mihaelu Buzarnesku, Šuai Žang i Viktoriju Kuzmovu. S obzirom da Van Ujtvank ne pripada samom vrhu ženskog tenisa može se reći da je maksimalno dobro iskoristila nešto lakši žreb.

Ako se porede ove dve igračice nema sumnje da je Cibulkova ovde veliki favorit. Pre svega istakli bismo iskustvo koje je na strani Slovakinje. Cibulkova je do sada osvojila 8 titula i igrala još mnogo finala, dok Van Ujtvank ima samo jedan trofej i to davne 2013. godine u Tajpeju.

Protiv ovako razigrane Cibulkova koja melje sve pred sobom Van Ujtvank mora da odigra vanserijski meč. Zaista ne vidimo da Belgijanka može da parira Cibulkovoj u razmenama, a to će biti ključ.
Cibulkova je podigla formu u pravo vreme pred prve masterse u sezoni. Ona je željna pobeda i titula, a mesto joj je u top 10 u to nema sumnje. Da bi do tog cilja došla ona „mora“ da slavi ovde i mišljenja smo da će tako i biti.

Predlog: Pobeda Cibulkova 1,50

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje