subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za “3+“ ne znaju od 2010. godine

Sa početkom od 22 sata i 30 minuta na programu je utakmica 34. kola čileanske Primere Division u kojoj će se sastati Union La Calera i Curico Unido.

Union La Calera se trenutno nalazi na 2. poziciji sa ukupno 57 osvojenih bodova jer je od početka sezone ostvario 17 pobeda, 6 remija i 10 poraza.

Curico Unido, sa druge strane, ima 43 boda i skor od 12 pobeda, 7 remija i 14 poraza zbog čega zauzima 11. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Union La Calera – Curico Unido (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ove dve ekipe, možemo da primetimo da u poslednjih 10 godina ni Union La Calera ni Curico Unido nisu bili preterano efikasni, te su na 9 susreta odigranih u tom periodu uspeli da postignu svega 15 pogodaka.

Zahvaljujući tome je svaki put bio dobitan tip “0-2“, koji se plaća kvotom 2,05, a veoma čest je bio i tip “1-2“ (jedan ili dva gola na meču) za koji se danas nudi kvota 2,40. Hoće li nam Čileanci i ovog puta prirediti “tvrd“ meč ili ćemo konačno videti “3+“ (1,70)?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje