ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za devetu vezanu pobedu gosta se nudi kvota 2,40

Ove nedelje, sa početkom od 11 sati po našem vremenu, na programu je utakmica 26. kola japanske J3 League u kojoj će se sastati Kamatamare Sanuki i Kataller Toyama.

Kamatamare Sanuki se posle 25 odigranih kola nalazi na 16. poziciji, dok na svom kontu ima 31 bod i skor od 8 pobeda, 7 remija i 10 poraza.

Sa druge strane, Kataller Toyama je ostvarila 12 pobeda, 4 remija i 9 poraza zbog čega u ovom trenutku ima 40 poena i zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Kamatamare – Toyama (www.flashscore.com)

Pored toga što je u dosadašnjem toku ove sezone beležio bolje rezultate, Kataller Toyama je takođe bio uspešniji i kada su u pitanju međusobni okršaji sa današnjim protivnikom pošto su slavili na svakoj od prethodnih 8 utakmica i to uz ukupno 17 postignutih i samo 2 primljena gola. Ukoliko mislite da će Kataller Toyama nastaviti ovaj niz pobeda, tip “2“ možete odigrati po solidnoj kvoti od oko 2,40.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje