petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za nastavak niza se nudi kvota 3,35

Sa početkom od 17 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 14. kola ruske FNL 2 (Grupa 2), odnosno treće lige, između Muroma i Znajma Trude.

Murom je od početka sezone odigrao 11 utakmica, na kojima je upisao 2 pobede, 4 remija i 5 poraza, zbog čega sada ima 10 poena i zauzima 9. mesto na tabeli.

Znamja Truda u ovom trenutku zauzima poslednju, 11. poziciju jer je do sada osvojila 11 bodova (3 pobede, 2 remija i 7 poraza), ali su im odlukom saveza sa konta skinuta 3 boda.

Međusobne utakmice: Murom – Znamya Truda (www.flashscore.com)

Kada je reč o direktnim duelima ovih dveju ekipa, možemo da primetimo da su u poslednje tri godine igrači Muroma i Znamja Trude bili vrlo raspoloženi za postizanje golova. Tokom tog perioda njihove mreže su se zatresle ukupno 26 puta, na 6 odigranih utakmica (u proseku 4,3 po meču), što je bilo dovoljno da svaki put prođu tipovi “GG“ (2,35), “3+“ (2,35) kao i “GG3+“ (3,35). Pored toga, bar četiri gola smo videli na 5 od navedenih 6 utakmica.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

2 Komentari

    • Kvote su bile u naglom padu od 13:30 do početka utakmice. Sigurno su kladionice primetile grešku, ali u trenutku objavljivanja članka kvote su bile baš kao što je navedeno.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje