petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Zeleno-Beli“ VS „Švabe“

Jedan od interesantnijih „dvoboja“ 14. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“ biće i duel između timova, Werder Bremen i Stuttgart.

Werder Bremen se uoči ovog kola nalazi na tek sedamnaestom mestu na prvenstvenoj tabeli (koje direktno vodi u rang takmičenja) sa svega 8 osvojenih bodova i negativnom gol razlikom 8:16. „Zeleno-beli“ za sada ne igraju prema očekivanju, jer imaju svega jedan ostvaren trijumf u dosadašnjem delu šampionata. Na predstojećem meču biće oslabljeni neigranjem: J.Eilers, M.Zetterer, L.Caldirola, A.Johannsson.

Stuttgart koji je povratnik u elitni rang nemačkog fudbala, trenutno zauzima dvanaestu poziciju na prvenstvenoj lestvici sa 17 sakupljenih bodova uz 13 postignutih, odnosno 16 primljenih pogodaka. „Švabe“ su u ovoj sezoni pravi „domaćinski tim“, jer su čak 16 bodova osvojili u utakmicama na svom terenu, dok na gostovanjima imaju izuzetno slab skor od 6 poraza, jednog remija i bez ijedne ostvarene pobede. Za njih na ovom susretu neće nastupiti: C.Akolo, A.Donis, M.Kaminski, A.Meyer, C.Mane, M.Zimmermann.

Predlog za tipovanje:

I za jedne i za druge, ova utakmica je sjajna prilika da prekinu svoje loše nizove u ovoj sezoni, Werder Bremen da konačno dođe do svoje druge pobede i sa sva tri boda da se primakne timovima koji su izvan zone ispadanja, a Stuttgart da napokon odigra kvalitetnu utakmicu na gostovanjima i odnese ceo „plen“. Stoga, verujemo da će oba tima želeti i nastojati da trijumfuju na ovom meču, te u takvoj situaciji efikasan duel, odnosno golovi sa obe strane ne bi trebalo da izostanu.

„GG“ – 1.55

Utakmica je na programu 2. decembra sa početkom od 15:30.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje