ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zenit doveo još dvojicu ključnih igrača Rostova!

Da li Zenit ima nameru da uništi ekipu Rostova? Na to pitanje ne možemo da odgovorimo, ali svakako da je čudno to što je najveći broj dosadašnjih pojačanja stigao upravo iz ove ekipe, a ne radi se o nekvalitetnim i nepoznatim igračima. Nakon dolaska Kristijana Noboe i Denisa Terentjeva, putovanje u Sankt Peterburg obavili su i Aleksandr Jerohin i Dmitrij Poloz, možda i najvažniji šrafovi ekipe iz Rostova na Donu. Vrednosti transfera nisu poznate, a obojica su svoje ugovore potpisali na 3 godine.

27-godišnji ofanzivni vezista Aleksandr Jerohin u redove Rostova stigao je tokom januara prošle godine, ali je za kratko vreme postao ključni i jedan od najboljih igrača ove ekipe. Od tada pa sve do danas uspeo je da ostvari ukupno 49 nastupa, uz 7 golova i 6 asistencija, dok je tokom prethodne sezone odigrao 38 utakmica i pritom postigao 5 golova i 6 asistencija.

25-godišnji centralni napadač Dmitrij Poloz u Rostovu je proveo nešto duži vremenski period u odnosu na njegovog saigrača iz Rostova, Zenita u reprezentacije Rusije. Od prelaska iz moskovske Lokomotive, dakle od januara 2012. godine, zabeležio je ukupno 156 nastupa, uz 29 golova i 22 asistencije. Tokom prethodne sezone ostvario je 40 nastupa, uz 14 postignutih golova i 8 asistencija.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje