subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zverev zaustavio Ćorića

Nemački teniser Aleksandr Zverev plasirao se u polufinale mastersa u Majamiju. On je pobedio Bornu Ćorića rezultatom 2:0, po setovima 6:4 6:4 za nešto više od sat i po vremena igre.

Meč je kasnio sat vremena zbog tehničkih problema. Očekivalo se da će ovaj meč biti spektakularan i pre svega neizsvestan do samog kraja, ali da tako ne bude pobrinuo se Zverev. Nemac je bio mnogo bolji igrač, a to se posebno odnosilo na servis, jer je tokom meča Ćoriću dozvolio samo jednu brejk loptu koju Hrvat nije uspeo da iskoristi. U pravim trenucima Zverev je pritiskao Ćorića i pravio brejkove. Ćorić koji je vidno bio bez energije nije uspeo da se vrati u meč.

Zverev se tako plasirao u polufinale mastersa u kom će igrati protiv Pabla Karenja Buste koji je posle velikih muka pobedio Kevina Andersona. Španac je prekinuo niz poraza od Andersona i smanjio zaostatak u međusobnom skoru na 5:1.

Tako su sada poznata oba polufinalna para mastersa u Majamiju. Prvi par čine Džon Izner i Huan Martin Del Potro koji će igrati u petak od 19:00, a drugi par čine Zverev i Karenjo Busta koji će svoj meč odigrati u subotu od 01:00.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje