ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda kreće u polufinalnu seriju

Prva utakmica polufinala Superlige Srbije započeće 6. juna od 21h kada će prvoplasirana ekipa Crvene Zvezde dočekati Mega Leks.

Ulaz za tribine će biti slobodan, te se očekuje popunjena hala i bodrenje sa tribina.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić može da računa na sve igrače, a izjavio je sledeće:

Imali smo problema kroz takmičenje i više nego što smo se nadali, i prošli kroz izostanke igrača. Nisu bile samo povrede već i povratak i ponovno uključivanje posle oporavka. Tek u 14. duelu smo prvi put bili kompletni, što ne znači i da smo bili skroz spremni.
Nema više prostora za takve priče, kompletni smo, čeka nas prvi meč polufinala sa Megom. Imali smo četiri duela, osim onog na početku, svi su bili gusti i neizvesni, treba očekivati dobru Megu iz više razloga. To je ekipa u odličnoj formi, i igrama i pobedama pokazali da zaslužuju apsolutni respekt. Osim standardnog rasterećenja koje imaju protiv nas, dobro su igrali protiv nas u Mitrovici, sada su dobili i Partizan u gostima.
Imaju veliki potencijal, odličnog trenera, izvanredan koncept. Prvi meč u seriji uvek može da se okarakteriše kao najbitniji, ali ja mislim da je svaki važan. Hoćemo da dobrom igrom dođemo do vođstva i tako krenemo u odbranu titule.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je istakao da je Mega već uspevala ove sezone da igra egal mečeve sa Zvezdom:

– U utorak nas očekuje prva utakmica polufinala plej-ofa sa Crvenom zvezdom. Pored toga što smo ispunili cilj plasmanom u ABA ligu, možemo da budemo zadovoljni kako smo igrali u drugom delu Super lige. Zvezda je apsolutni favorit u ovom meču, ali smo već uspevali sa njima da igramo egal mečeve ove sezone. Najbitnije je da damo sve od sebe u ovom meču, a ako nam se ukaže šansa za pobedu, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje