petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Škotski velikan ne prestaje sa pojačanjima!

Nakon potvrđenih dolazaka Scott Arfield-a i Allan McGregor-a u redove Rangers-a, škotski prvoligaš objavio je da je otkupio ugovor, Jamie Murphy-a koji je u januaru stigao na pozajmicu iz ekipe, Brighton.

28-godišnji Murphy koji igra na poziciji krilnog napadača je proveo drugi deo sezone u dresu Rangers-a kao pozajmljen fudbaler, odigravši ukupno 19 utakmica na kojima je postigao i 5 pogodaka. Uprava kluba je očigledno bila zadovoljna igrama škotskog reprezentativca, te je otkupila njegov ugovor u celosti. Murphy je sa novim poslodavcima ugovorio saradnju do leta 2021. godine.

 

„Drago mi je što sam se vratio na Rendžers za stalno. Ovaj klub mi puno znači i već se osećam kao kod kuće. Sa novim menadžerom, sa dva nova pojačanja jasno je da nas očekuje uzbudljivo leto i jedva čekam da započnem svoje drugo poglavlje u Rendžersu“, kazao je Murphy.

„Sjajna vest je za klub, to što se Džejmi vratio pred start nove sezone. Imao je impresivan početak svoje karijere u Rendžersu u drugoj polovini prošle sezone i nadamo se da ćemo videti kako nastavlja da se razvija u klubu i sledeće sezone“, izjavio je trener kluba, Stiven Gerrard.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje