subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

(19:00) Shakhtyor Soligorsk – Isloch – predlog

Na programu je susret u kom Šahtjor Soligorsk dočekuje ekipu Isloča iz Minska u okviru 7 kola beloruskog šampionata.

Šahtjor je u dosadašnjih 6 utakmica zabeležio dve pobede, dva remija i dakle dva poraza. U donjem su delu tabele, ali dobro, bodovna razlika nije velika u odnosu na vodeće ekipe i ono najvažnije jeste to da je Šahtjor konačno uspeo da proradi i naplati veoma ofanzivnu igru koju gaji od samog starta. Uspeli su da prekinu niz od tri sušne utakmice, savladavši ekipu Dinama u Brestu rezultatom 0:2, potom istu ekipu dobiju sa ubedljivih 4:2 u okviru kupa i smatram da je samopouzdanje tu i da sledi period dobrih rezultata u kontinuitetu i da će se ekipa ubrzo pridružiti samom vrhu u borbi za titulu!
Ispali su iz kupa na osnovu gola u gostima, pa im dakle tako ostaje da se maksimalno posvete prvenstvu!

Isloč je može se slobodno reći na iznenađujućem drugom mestu tabele. Učinak od četiri trijumfa i dva poraza. Startovali su pobedom, usledila je nova, potom dve izgubljene utakmice i opet serija od dve dobijene. Na strani su odigrali tek jednu utakmicu u Brestu gde su izgubili sa 3:1 što nije nikakvo merilo da se zaključi da su domaćinska ekipa, ali prosto nisu taj kalibar da bi mogli da pariraju i da se eventualno bore za neka od prva tri mesta. Takvo je moje mišljenje, ali mislim da je i realnost takva i da će kako vreme odmiče da opadnu za nekoliko mesta i da generalno na gostovanju neće važiti za neku naročitu pretnju, da tako kažem.

Očekujem da Šahtjor bez pitanja opravda kvalitet jer sam u velikoj meri siguran da su jedan od glavnih pretendenata za titulu i da ne bi smeli da dozvole luksuz eventualnog kiksa!
Međusobni je bilans u potpunosti na strani kluba iz Soligorska, a u prošloj sezoni u oba je navrata pobeda bivala minimalnim rezultatom, pa ako ne ubedljivije, nadam se da će barem isto biti i ovog puta!

TIP: 1 @1.72
Izvor: https://t1x2.net/shakhtyor-soligorsk-isloch-football-belarus-premier-league_447423.html

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje