utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kada se sastanu ne postižu više od dva gola

Sa početkom od tačno 20 časova na programu je utakmica 5. kola mađarske OTP Bank Lige u kojoj će se sastati Puskas Academy i Mezokovesd-Zsory.

Puskas Academy se trenutno nalazi na 4. poziciji, ima ukupno 6 bodova, a do sada je, na 3 odigrane utakmice, zabeležila 2 pobede i 1 poraza.



Mezokovesd-Zsory, sa druge strane, ima 2 pobede, 1 remi kao i 1 poraz zbog čega u ovom trenutku zauzima 3. mesto na tabeli i to sa 7 poena.

Međusobne utakmice: Puskas Academy – Mezokovesd-Zsory (www.flashscore.com)

U proteklih nekoliko godina Puskas Academy i Mezokovesd-Zsory nisu bili preterano raspoloženi za postizanje golova, što pokazuje i podatak da su na 8 međusobnih utakmica, odigranih između septembra 2018. i marta 2020. godine, uspeli da postignu samo 11 golova.

Samim tim, tip “0-2“ je bio i više nego redovna pojava, a ukoliko mislite da će se taj niz nastaviti i nakon devete vezane utakmice, isti možete odigrati po kvoti 1,90.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje