četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Portugal – Švajcarska (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Grupnu fazu Portugala definisali bismo kao dovoljnu, jer su tako i odigrali, odnosno, onoliko koliko im je bilo dovoljno. Na otvaranju su se mučili sa neugodnom Ganom, ali su na kraju uspeli da slave sa 3:2, dok su protiv Urugvaja zategli odbranu i bili nešto konkretniji, te sa 2:0 obezbedili plasman dalje. Da li su u poslednjem kolu namerno popustili protiv Južne Koreje, verovatno nikada nećemo saznati, ali činjenica je da su tada izgubili sa 2:1, iako su vodili. Sada ih žreb vodi na Švajcarsku, a posle se ukrštaju sa boljim iz utakmice Maroko – Španija.

Sve u svemu, Portugal jeste reprezentacija koja može daleko da dogura, što je pokazala i igrama u grupnoj fazi, ali verujemo da ne može do samog kraja turnira.

Izostanci: Zbog povreda neće igrati Nuno Mendes i Danilo Pereira, dok je Otavio pod znakom pitanja, jer nije poznato da li će biti spreman za ovaj meč

Očekivani sastav (4-3-1-2): Costa; Guerreiro – Pepe – Dias – Cancelo; Neves – Carvalho – Silva; Fernandes; Ronaldo – Felix


Kompaktna, čvrsta i zatvorena odbrana Švajcarske uticala je na to da ova selekcija teško primi gol od Brazila, kao i da ne primi nijedan od Kameruna. Sudeći na osnovu kvota, kladionice su ih videle na drugom mestu grupne faze, što se na kraju i obistinilo. Kada je reč o poslednjem susretu ove selekcije, od Srbije su primili 2 gola, ali su postigli 3, tako da su sa čak 6 bodova uspeli da prođu u narednu fazu. Možemo slobodno da napišemo da je kod njih čvrsta odbrana primarna, čak je i u prvom planu, pre napada, gde su vrlo opasni iz kontranapada, što su pokazali upravo protiv Srbije. Selekcija koja je u kvalifikacijama bila ispred šampiona Evrope je sve, samo ne slaba i nekvalitetna, što su dokazali i u grupnoj fazi.

Izostanci: Najverovatnije neće igrati Renato Steffen

Očekivani sastav (4-2-3-1): Sommer; Widmer – Akanji – Elvedi – Rodriguez; Freuler – Xhaka; Shaqiri – Sow – Vargas


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Deluje nam kao da će ove dve selekcije u utakmicu da uđu mirno, a da im je upravo osmina finala i neki limit, jer ih čeka nezgodno ukrštanje žreba u četvrtini finala. Takođe, pretpostavljamo da će se sve rešavati u drugom delu igre, ili nakon produžetaka. Stoga, probaćemo sa tipom „2>“ koji se plaća kvotom 2.05, a znači da ćemo videti više golova u drugom poluvremenu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje