petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sumnjivi niz rezultata u Belgiji nam može doneti kvotu 4,33

Ovog petka, sa početkom od 20 sati i 45 minuta, na programu je utakmica 31. kola belgijske Jupiler Pro League u kojoj će Zulte Waregem ugostiti Royal Antwerp.

Zulte Waregem se posle 30 odigranih kola nalazi na pretposlednjoj, 17. poziciji dok na svom kontu ima skor od 5 pobeda, 9 remija i 16 poraza te ukupno 24 osvojena boda, što je 3 manje od “sigurne zone“, tj. od ekipe Eupena.

Royal Antwerp stiže na ovaj meč kao trećeplasirani tim na tabeli pošto je u dosadašnjem toku sezone ostvario 18 pobeda, 6 remija i 6 poraza. U ovom trenutku imaju ukupno 60 bodova, što je 8 manje od vodećeg Genka, kao i 11 više od Club Bruggea koji je ispod crte za takozvanu “šampionsku grupu“.

Međusobne utakmice: Waregem – Antwerp (www.flashscore.com)

Ono što name je zapalo za oko kada su u pitanju ove dve ekipe jesu njihovi međusobni okršaji iz perioda od septembra 2019. do jula 2022. godine, pošto nas rezultatih sa tih mečeva podsećaju na saradnju “3 za 3“. Naime, Zulte Waregem i Royal Antwerp su naizmenično pobeđivali u sezonama 2019-20, 2020-21 i 2021-22, a pritom smo mogli da vidimo i po jedan veliki prelaz u korist oba tima.

S obzirom na taj niz rezultata i pobedu Royal Antwerpa na prvom ovosezonskom susretu, naš predlog za večeras će biti pobeda Zulte Waregema po sjajnoj kvoti 4,33, a svakako vredi pokušati i sa prelazom “2-1“ (45,00).

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje