subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Domaćin imao 6 igrača van stroja, glavno pojačanje upitno?!

Od 17h u Laktašima će se odigrati meč između Igokee i Borca. Favorit na meču je domaćin sa hendikepom od 12.5 u meču prognoziranom na 159 poena.


[PREMIUM] ACB Endesa Španija – Poeni igrača (25. Septembar)


Dragan Bajić, trener Igokee:

„Ovo je početak nove sezone ABA lige, sigurno smo se svi uželjeli košarke i start se primakao. Ono sa čime smo mi suočeni u ovom poslednjem periodu to je bolest 6 igrača od kojih su trojica bila totalno van stroja, Starks je pod inekcijama i medicinski tim ulaže maksimalne napore da što kompletniji izađemo u 1. kolu.

Međutim ja sam čovjek koji gleda samo pravo, i koji se ne plaši ničega, pun sam samopouzdanja i tako i ulazim u ovu sezonu što želim i da prenesem na svoje igrače. Ono što želim kada je u pitanju ova sezona to je da ponovo košarkaška javnost ima mišljenje da Igokea igra najljepšu košarku. Želim da se mog tima svi plaše kako ovi timovi koji su okupili moćne rostere, tako i svi ostali. Prva utakmica je s Borcem, tim koji je promijenio roster i sigurno je da zaslužuju maksimalan respekt. Nismo imali puno materijala za pripremu utakmice, ali šta je tu je. Moramo se okrenuti individualnim kvalitetima njihovih igrača, dosta su se pojačali, u zadnjih par dana doveli su dva nova igrača. Igramo na domaćem parketu i da trebamo gledati sebe, i da mene kao trenera raduje to da je pristup igrača na svakom treningu i kroz pripremne utakmice na visokom nivou i nadam se jednom dobrom odgovoru na terenu, samim tim očekujem i prvu pobjedu na otvaranju ABA lige.“

Marko Marinović, trener Borca:

,,Igokea je veliki favorit na svom parketu. Ima odličnu ekipu, ali to nije ništa novo. Tim trenera Dragana Bajića godinama se nalazi u samom vrhu ABA lige. Nema sumnje, domaćin ima ogromnu prednost u Laktašima, ali mi ne nameravamo da se predamo. Spremno ćemo čekati trenutak, a ako nam se ukaže povoljna šansa, mi ćemo je svakako iskoristiti“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje