petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Domaćini očekuju ništa osim pobede!

Budućnost u nedelju od 17 sati u Morači dočekuje Split u meču 3. kola ABA lige.


[PREMIUM] ABA – poeni igrača (10. Oktobar)


„Plavi“ su u derbiju u ponedeljak izgubili od Crvene zvezde, ali kvalitet prethodnog i budućeg rivala ne može da se meri.

Favoriti smo, ali treba da prikažemo bolju igru nego u prva dva kola. Splićani su imali težak raspored na startu i sigurno će pokušati da poprave utisak. U odnosu na prethodni meč, periodi dobre igre treba da budu veći. Na momente smo igrali dobro, sada to treba duže da traje. Kvalitetnija smo ekipa, favoriti smo i očekujem da to opravdamo”, kaže Petar Popović.

Debi u dresu Budućnosti trebalo bi da ima Jacob Willey koji se oporavlja od povrede.

I dalje se uigravamo, timska igra još nije na nivou na kojem bi trebalo da bude. Iza nas je teška utakmica u Beogradu i očekujem da pokažemo pravu energiju i dođemo do trijumfa”, rekao je Amerikanac koji je stigao iz španske lige kao pojačanje.

Split je u prva dva kola igrao protiv Crvene zvezde i Partizan, sledi im duel sa još jednim kandidatom za vrh.

Raspored je težak i zgusnut, ali šta je tu je. Utakmica protiv Budućnosti se uklapa u taj ritam i ne treba biti previše pametan i reći da su Podgoričai favoriti”, istakao je trener Splita Srđan Subotić.

Ekipa sa Jadrana je u 4. kolu HT Premijer lige s 88:72 (27:22, 23:18, 20:13, 18:19) savladao Goricu (Perković 15, Perasović, Kedžo 4, Runjić, Žganec 3, Ukić 13, Vuko 10, Čampara 5, Bajo 6, McLean 15, Barič 17).


[PREMIUM] ABA – poeni igrača (10. Oktobar)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje