petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA poeni igrača: Partizan – Budućnost (10.10.)

Od 20h u hali Ranko Žeravica sastaće se KK Partizan i KK Budućnost u okviru 2. kola ABA lige. Prema postavci kvota, domaćin je favorit sa hendikepom od 4.5 poena, dok se na utakmici očekuje oko 159 poena.

Partizan je na startu ABA lige doživeo neočivani poraz od Borca, koji je usledio nakon poraza od Huventuda u gostima. Crno-beli su konsolidovali redove u utorak kada je ubedljivo poražena Venezia u Evrokupu.

Sa druge strane Budućnost je perfektna u novoj sezoni sa 3 pobede. Porazili su Bresciu, nejaki Split i Levallois.

U evropskoj košarci teško je prognozirati koliko će koji igrač dobiti minuta, ali pošto je ovo derbi ABA lige, očekujemo glavne igrače u dobrim minutima uprkos zgusnutom rasporedu (Partizan gostuje u sredu Unicsu, a Budućnost gostuje Unicaji).

Cody Miller Mcintyre je doveden kao najveće pojačanje u redove crno-belih. U prvoj utakmici Evrokupa zabeležio je 9 poena, dok je u drugom meču zabeležio 18 i bio drugi najefikasniji igrač iza R. Thomasa. U ABA ligi nije imao zapaženiju minutažu protiv Borca gde ga je Šćepanović čuvao za Evropu. Protekle godine u dresu Cedevite je protiv Budućnosti beležio 11 i 17 poena. Mi ćemo ga danas odigrati na margini 9.5+ po kvoti 1.75.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Podsećanje na pobednički koš protiv Budućnosti

18 poena protiv Venezie

https://www.youtube.com/watch?v=5BbTJr0rWsA

Protiv Jouventuda 9 poena

https://www.youtube.com/watch?v=k0dKGb3MkLw


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje