petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako gosti nastave niz pobeda naplatićemo kvote 2,35 i 3,00

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je utkamica 1. kola irske Division 1 u kojoj će snage odmeriti Galway United i Shelbourne FC.

Galway je prethodnu sezonu u Division 1 završio 5. poziciji sa ukupno 27 bodova (18 utakmica), ali se nakon mečeva u playoff-u nije uspeo plasirati u viši rang.

Sa druge strane, Shelbourne je u okviru Premier Division zauzeo pretposlednje, 9. mesto (sa 19 poena na 18 utakmica), zbog čega je posle doigravanja ispao u drugu ligu.

Međusobne utakmice: Galway – Shelbourne (www.flashscore.com)

Iako je teško prognozirati duele ekipa koje stižu iz različitih rangova takmičenja ovde određenu prednost možemo dati Shelbourne-u, bar zbog činjenice da su današnjeg protivnika savladali na svakom od prethodnih 7 međusobnih susreta i to uz čak 21 postignut i samo 5 primljenih golova.

Ukoliko mislite da će Shelbourne nastaviti taj niz, tip “2“ možete odigrati po kvoti 2,35, dok se kombinacija “2&G2+“ plaća fantastičnom kvotom 3,00. Hoće li gosti slaviti i danas ili ćemo konačno videti pozitivan rezultat Galwaya?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje