petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako Italijani i danas budu efikasni naplatićemo odlične kvote!

Sa početkom od tačno 14 sati na programu je meč između Salernitane i Cittadelle koji će se odigrati u okviru 10. kola italijanske Serie B.

Salernitana na današnji susret stiže kao lider na tabeli jer je od početka sezone osvojila 20 poena i zabeležila 6 pobeda, 2 remija te 1 poraz.



Cittadella na svom kontu ima 14 poena i u ovom trenutku zauzima 7. mesto na tabeli. Što se tiče učinka, do sada su upisali 4 pobede, 2 remija i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Salernitana – Cittadella (www.flashscore.com)

Ako se osvrnemo na prethodne okršaje ova dva tima možemo da primetimo da su i Salernitana i Cittadela bili veoma raspoloženi za postizanje pogodaka. Na poslednjih 6 međusobnih utakmica njihove mreže su se zatresle čak 29 puta, u proseku skoro 5 puta po meču, a pritom su svaki put prošli “GG“ (1,75) i “3+“ (2,00).

Kombinaciju datih tipova “GG3+“ možete odigrati po odličnoj kvoti 2,35, a “GG4+“, koji smo videli na svakom od poslednjih 5 susreta, po kvoti 3,80. Nadamo se da će Italijani nastaviti po starom.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje