petak, 12. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Omladinci igraju na gol više!

Ekipe Krasnodar-2 i Spartak-2 sastaće se ove subote, sa početkom od tačno 11 časova, a reč je o utakmici 26. kola ruske FNL.

Krasnodar-2 je na prethodnih 25 utakmica ostvario 6 pobeda, 8 remija i 11 poraza zbog čega se u ovom trenutku sa 26 poena nalazi na 17. poziciji.Spartak-2, sa druge strane, zauzima 12. mesto na tabeli jer je od početka sezone osvojio ukupno 34 boda, pritom ostvarivši 10 pobeda, 4 remija i 11 poraza.

Međusobne utakmice: Krasnodar 2 – Spartak Moscow 2 (www.flashscore.com)

I jedna i druga ekipa su postale poznate po efikasnim utakmicama, a ništa drugačija situacija nije bila ni na njihovim međusobnim susretima. Naime, Krasnodar-2 i Spartak-2 su se do sada sastali ukupno 6 puta, a za to vreme su uspeli da postignu ukupno 21 gol ili u proseku 3,5 gola po meču.

Ovakav niz rezultata je bio dovoljan za redovan prolaz tipa “3+“ koji se danas plaća kvotom 1,70. Šta vi mislite, hoće li omladinci dva ruska kluba ponovo biti raspoloženi za napadački fudbal?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje