petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako je “verovati“ tradiciji, dva gola su njihov maksimum!

Četrnaesto kolo beloruske Vysshaya Lige donosi nam utakmicu između Nemana i Dinama iz Minska koja će se odigrati ovog ponedeljka, sa početkom od 19 časova.

Neman je na prethodnih 13 utakmica uspeo da ostvari samo 1 pobedu, uz 5 remija i čak 7 poraza, pa se u ovom trenutku nalazi na 14. poziciji sa 8 osvojenih poena.

Dinamo Minsk, sa druge strane, ima 23 boda i zauzima 5. mesto na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone slavio na 7, remizirali na 2 i izgubio na 4 utakmice.

Međusobne utakmice: Neman – Din. Minsk (www.flashscore.com)

Kada je reč o direktnim okršajima ovih dveju ekipa, možemo da primetimo da u poslednje četiri godine ni Neman ni Dinamo nisu bili preterano efikasni jer su na ukupno 9 odigranih utakmica uspeli da postignu ukupno 12 pogodaka, odnosno svaki put između 1 i 2 gola.

Samim tim, svaki put smo videli tipove “0-2“ i “1-2“, koji se plaćaju kvotama 1,70 i 2,00, dok je tip “NG“ (1,75) bio dobitan čak 8 puta. Šta vi mislite, hoće li Belorusi i danas biti neefikasni?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje