petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sastali su se ukupno 7 puta, a nijednom nam nisu doneli “GG“

Sa početkom od 14 sati po našem vremenu odigraće se meč 15. kola kazahstanske Premier League u kojem će Zhetysu Taldykorgan ugostiti Kaspij Aktau.

Zhetysu se uoči današnjeg duela nalazi na 12. poziciji, na svom kontu ima ukupno 10 bodova (3 su im oduzeta zbog kazne), a do sada je zabeležio 4 pobede, 1 remi kao i 9 poraza.

Kaspij Aktau je, sa druge strane, ostvario 5 pobeda, 5 remija i 4 poraza čime je osvojio ukupno 20 bodova i time zauzeo 6. mesto na tabeli kazahstanskog šampionata.

Međusobne utakmice: Zhetysu Taldykorgan – Kaspij Aktau (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima Zhetysua i Kaspija, možemo da primetimo da je na svakoj od ukupno 7 utakmica (odigranih u periodu od aprila 2017. aprila 2021. godine) bio dobitan tip “NG“, odnosno svaki put je bar jedan golman uspeo da sačuva svoju mrežu.

Za nastavak tog niza i novi “NG“ u režiji kazahstanskih timova nudi se kvota 1,90, dok se tip “0-2“, koji smo videli čak 6 od 7 puta, plaća kvotom od oko 1,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje