utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako nastave niz ponovo ćemo videti golove u obe mreže!

Ekipe FBC Melgar i Alianza Lima sastaće se ovog ponedeljka, u 21 sat i 30 minuta po našem vremenu, a u pitanju je meč 3. kola peruanske Lige 1.

FBC Melgar je na prethodne dve utakmice zabeležio dva poraza, od Cusca (3:1) i Ayacuchoa (2:0), zbog čega sada zauzima poslednje, 10. mesto na tabeli.



Alianza Lima je takođe startovala sa dva poraza, od Ayacuchoa (1:2) i Dep. Municipala (1:2), ali se zbog nešto bolje gol razlike trenutno nalazi na 8. poziciji.

Međusobne utakmice: FBC Melgar – Alianza Lima (www.flashscore.com)

Okršaj dva tima koja su Clausuru započela na katastrofalan način bi trebalo da nam donese borbu, a po nekom pravilu ovakva situacija bi mogla da nam donese i golove. Oni svakako nisu strani igračima FBC Melgara i Alianza Lime jer smo na svakoj od prethodnih 6 susreta ovih ekipa mogli da vidimo bar po 1 u obe mreže.

Još jedan “GG“ se plaća kvotom 1,65, ali se kao interesantan izbor nameće i kombinacija “GG&I1-2“ po kvoti 2,60, koja je takođe bila dobitna svaki put.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje